Lörtag

Gokväll!
 
Känns lite lame att sitta hemma och blogga på en lördagkväll, men har ingen energi kvar för något annat... Filmen igår var helt superduper bra! Satt och skrattade hela filmen igenom. Till och med sluttexterna var roliga! :D Rekommenderar den verkligen om ni vill se på nåt skoj och en perus amerikansk tonårsfilm. 
 
Idag hade jag jobb och direkt efter det böt jag om till finkläder, pappa kom hem med en sjujädrans fart från flygfältet och så styrde hela familjen på 50-årskalas. Festen ordnades i en restaurang i Pojo så vi åt riktigt gott och hade roligt. Efter några timmars festande kom vi hem och jag fick mittiallt för mig att fara på länk. Har inte sprungit på kanske ett par månader igen, och lika jävla förvånad blir jag varje gång att det är jobbigt som bara vad, men man kämpar vidare! Nu efter en duch känns det bra, men jag är helt slut. 
 
Imorgon väntar sista dagen jobb för iår (danzaaa kuduroooooo!!!!) och jag har dessutom lönedag! Dock rullar pengarna inte in på kontot förrän i nästa vecka pga någo skitsystem. Aja hellre sent än aldrig! Ska ta det lugnt nu och troligen börja sova snart, måste hinna med en massa skolarbeten imorgon efter en sista jobbdag!
 
ADios!
 
 
Pappa hämtade lite gods från sin resa till Tyskland! En ny parfym och tuggis med Podolski på ;)
Halvdöd efter länken..