010117

Gissa om det vart svårt att skriva datumet idag, haha! Hur sjukt är det inte med 2017? Anyways, här kommer mitt 2016!
 
Hade du några nyårslöften och höll du dem? Hade som plan att spendera tid med dem som betyder och träffa nya människor, vilket jag tycker jag lyckats bra med! Andra löftet att blogga mer, höll jag ju inte desto mer...
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Dök med dykarutrustning och åkte interrail kommer jag närmast på. 
 
 
Hur har ditt 2016 varit? Super! Näe men faktist så mycket bra dagar som jag kommer minnas länge. Kändes som när ett problem uppstod, löste det sig själv, lite som man svävade på utan bekymmer! Dock kom droppen tillbaks till verkligheten snabbt då farfar och vår Cassu gick bort. 
 
 
 
Vilka datum från 2016 kommer du aldrig glömma? Penkis, studenten, interrailen och 12.10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad är din största framgång 2016? Sommarjobbet och hittills min bästa arbetsplats som jag lyckades få var nog en kul grej. Annars känner jag att med bl a interrailen blev jag ännu mer självständig och utåtriktad. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? Paluu tulevaisuuteen, Rockabye, You don´t own me och Hultfredsfestivalen.
 
Vem har du umgåtts med mest? Förutom familjen, har vi i år varit mycket hela gänget tillsammans både flickorna och killarna!
 
 
 
 
Vart reste du under 2016? I och med interrailen blev det rätt mycket i år: Berlin x2, Amsterdam, München, Wien, Bratislava, Prag, Kreta, Stockholm x3, Tallinn, Norge. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Själva födelsedagen hade jag skola, åt på Vapiano och firade på kvällen med släkten. Veckoslutet före var det utgång med kompisarna. 
 
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Bättre väder på sommaren!!
 
Vad var det sämsta som hände dig? Upplevde för första gången hur det känns att mista någon nära, helt otroligt lyckligt lottad som behövt uppleva det först efter 18 år.. 
 
Blev du kär i år? I min lampa, haha..
 
De bästa nya människorna du träffade? Nya klasskompisar i nya skolan!
 
Nya favoritprogram på TV? GOTs 6 säsong var super! Annars helt nya för mig är Quantico!
 
Bästa boken i år? Shit har blivit så dålig på att läsa, orkar inte liksom. Men i Grekland läste jag Trigger Mortis som jag gillade och Harry Potter and the Cursed Child var också så läsvärd! Läste också Adeles självbiografi vilket var intressant!
 
 
Vilken kändis föll du mest för? Alltså njaa fallit och fallit, men har kollat oändligt många intervjuer med Chris Pratt och han är ju för härlig! En annan som får min respekt alla dagar i veckan är Adele. 
 
 
 
 
Årets dryck? Jäggu & Jaffa is the way in life. En riktigt bra GT tackar man aldrig nej till heller.
 
 
 
Nyårslöften för 2017? Har sagt hela december att jag inte ska ha några löften för oftast skiter det sig ändå. Inte för att jag tror jag inte skulle klara av det, men känner bara inte behovet. Dock skulle jag kunna ha en sån grej som att våga ta mer risker och inte vara rädd att misslyckas. 
 
 
Med det inleder vi ett nytt år med nya möjligheter, 2017 hit me!