FÖDELSEDAG & PROVVECKA

God tisdagseftermiddag! 
 
Förra veckan spenderades med provläsande och födelsedagsfirande. Fyllde på fredagen och halva släkten kom över på kvällen. Tusen tack till alla som grattade och kom ihåg! ♥ Kanske jag visar vad jag fick också? =)
 

På lördagen fortsatte firandet och däremellan läste jag på prov och så åt vi på Brasserie med mamma och pappa. Söndagen spenderades konstigt nog med böcker. Likaså början a denna vecka. Har nu 4/6 prov skrivna och jag kan inte vänta tills allt detta tar slut! Geografi och samhällslära står kvar i turen och kan ärligt säga  att jag inte kan tänka mig värre prov att skriva när motivationen är (citerar Mikaela) djupare än Marianergraven. Aja, får bara kämpa lite 2 dagar till, sen är det över igen för en stund. 
 
Har också upptäckt att vi åker till Italien redan nästa vecka!! Tiden går så fort när man har roligt i guess... Veckoslutet är fullt planerat med superduper planer och hoppeligen utan läxor. Nu skall jag fortsätta läsa, även om jag varit väldigt duktig och läst igenom allt redan. Inte varje dag det händer. Adjö!
 
 
1/ Bästa födispresenten, Bayern !♥
2/ Fick en och annan blombuske
3/ Lässällskapet för dagen
4/ Vårrullar till förrätt i Brasserie, glömde dock fota kycklingsmörgåsen som huvudrätt, den är bäst!