260316

På tal om datumet, halft år varit myndig och halft år kvar till 19. Ålderskris haha.. Halvvägs in i påsken och jag har hängt med min familj, ätit gott både hemma och på restaurang, länkat (invigde idag mina nya springbyxor i hopp om lite extra kick i länken, men njaa), läst (slutspurten nu...), börjat designa inbjudningar till studentfesten, börjat kolla om Prison Break för hundraelfte gången och ätit såklart påskägg.
 
Har också haft ett snack med pappa om vad fan jag skall göra med mitt liv, haha. Har allt så jäkla öppet och insökningarna till skolor har redan börjat..  Nog kommer jag säkert in till universitet och högskolor osv, men vill inte riktigt halvhjärtat börja på någon linje och sen hoppa av eller ångra det resten av studietiden. Folk säger att det kommer med tiden, att man hittar rätt tillslut, men är nog tveksam. Aja panik är det inte än. 
 
På tal om Prison Break: det är nog enda serien som jag kommer tillbaks till och ser omomomom. Mamma och pappa frågade också idag medan jag tittade hur mångte gången det är jag ser på serien i fråga. Vettefan var mitt svar, men lika bra är det fortfarande. Älskar fängelseserier- och filmer annars också, men Prison Break är nog min absoluta favorit, inte bara i den genren. Och man dör ju lite för dendär Michael Scofield också...