29082016

Över en månad har gått sen jag senast uppdaterade här... Så på begäran av några stackare som ännu orkar läsa :här kommer en fet uppdatering!! 
 
Kom hem från 2 härliga veckor i Grekland ungefär i mitten av augusti. Så mycket god mat, trevliga människor, sol, värme (36 grader i skuggan varje dag!!) och scuba diving gjorde att vi alla var så utvilade då vi kom hem att det var lite jobbigt att stiga upp och gå på jobb dagen efter. Resten av dagarna jobbade jag tills skolade började. Så förra torsdagen började jag studierna i Arcada i Helsingfors. Och ja, jag pendlar, och nej det är inte jobbigt :) Än så länge iaf, kanske sen när det är en meter snö ute eller när det är mörkt dygnet runt kan det vara lite jobbigt att stiga upp klockan 6. Men man vänjer sig vid allt, och skolvägen är trots allt inte så lång och allt går väldigt smidigt så är nöjd med beslutet att bo hemma en tid ännu. 
 
Vår lilla Casper har fått vara med om mycket på senaste tiden. Stackaren började blöda igen från munnen (han har sår i läppen och under tungan som ingen veterinär vet vad som orsakar det) och mamma och pappa hamnade åka med han på lördagen till veterinären (panik för Casper då han HATAR åka i bil) då jag jobbade. Veterinären limmade/brände fasst såret så det inte blöder mer. Dock blev han bara sämre och sämre under söndagen och han vägrade äta och spydde hela dagen, vilket slutade med en sömnlös natt för alla oss. På måndagen åkte mamma och pappa med honom igen till nästa veterinär (jag åter igen på jobb, trodde redan han skulle hamna avlivas så mina tankar var inte på jobbet iaf..) där de tog röntgen och märkte att han hade ett långt grässtrå fast från näsan till svaljet. Han hade alltså ätit gräs och försökt spy upp det, men då han ännu var lite borta efter alla lugnande mediciner från lördagen had grässtrået fastnat i gångarna mellan näsan och munnen. Dessutom hade han alarmerande lite röda blodkroppar i sig (pga allt blödande) och fick diagnosen anemi. Resten av veckan spenderade han under mammas och pappas säng då han var livrädd att hamna åka igen till veterinären. Under detta veckoslut har han dock vågat ut sig och sover nu i min säng om dagarna, men matlusten och energin är i botten. Hoppeligen börjar han snart krya ordenttligt. ♥
 
På veckoslutet besökte vi IKEA med familjen och köpte äntligen en Alex-byrå åt mig! Passar bra i mitt rum och så mycket förvaringsutrymme fick jag till. Dessutom känns rummet lite större då jag tog bort skrivbordet så att min palm får mer utrymme, haha. Köpte också nya lakan idag som jag funderar på att byta till direkt. 
 
Veckan är rätt så oplanerad förutom skola varje dag. Tur har jag inte mer än ett par lektioner per dag nu i början så man är redan på eftermiddagen hemma. Imorgon är det tidig väckning så skall försöka få sömn tidigt ikväll.
Ha det!
 
 
 
 
Random bilder från paradise.