vecka 26

Hejsan!
 
Mycket har hänt men har inte haft tid att uppdatera igen...
På måndagen hade jag ledig dag och då spelade jag slut sniper-spelet som jag talade om. Det var ett rätt bra spel så jag var lite bitter när sluttexterna kom på. Tisdagen var jag på arbetsträning ett par timmar och fick lära mig och se i praktiken hur det går till osv. På kvällen vankades det grillkväll hos Jenny med sällskap av Adde, Michelle, Alex, Peik och Fredrik. Var en lyckad och mysig kväll och kommer inte ihåg när jag senast skrattat så mycket. De är ju för härliga! :) 
 
Igår var jag ledig och då gjorde jag inte mycket mer än sov ut, såg på Beck, var på en långlänk och var med mamma. Jag har den senaste veckan kollat så många Beck-filmer att jag tappat räkningen, men de är ju så bra! Ikväll skall jag på ett till grillparty och denna gång är det en avskedsfest för Seraphina åker tillbaka till Tyskland på lördagen. :( Det kommer hända mycket detta veckoslut. Min syster åker också till New York på lördagen för att hälsa på en kompis och ni kan bara gissa hur jävla avundsjuk jag är?! Men min älskade Mathilda kommer hem imorgon! Kan inte fatta att ett år har gått såhär fort?! Jag kan inte fatta att hon varit borta så länge och att hon nu skall komma tillbaka...
 
Tyskland spelar också ikväll mot USA och jag litar på Mannschaften att de tar hem vinsten. Sista spelet före delfinalerna börjar! De har hittils vunnit en match 4-0 och spelat jämnt 2-2 så de borde nog komma vidare! Skall välja ut en av tyska skjortorna att ha på ikväll, annars blir det ju till ingenting...:)
 
 
Lite bilder här och där:
1/ Kakan som vi gjorde åt Seraphina 2/ Sprang förvånansvärt länge igår
3/ Gunvald 4/ Bestälde bilder från Ifolor förra veckan och fick hem dem igår!
5/ Dagen jag väntat på... 6/ Vädret just nu på Kreta...wait what?
 

ps. finns det intresse för vad jag köpte i grekland?