Neråt och neråt

Stått tyst här på bloggen i över en månad igen, hups. På Affes begäran kommer nu en liten uppdatering. 26e september fyllde jag 19, vilket firades lugnare än ifjol. Hade skola och på kvällen kom mammas sida av släkten på kaffe o kaka. Veckoslutet före drog vi ut på krog med kompisarna för att fira både min och Remos födelsedag. Kvällen var riktigt rolig, fastän det oftast är roligare på hemmafester än på krogen. 
 
Annars har jag gått lite i skolan, skrivit ett par tenter och lekt med tanken att antingen åka på utbyte nästa år eller att ta ett mellanår. Frågan är vad jag skulle göra under mellanåret, måste liksom ha en plan så jag inte bara sitter hemma och ser på netflix,haha. Ett utbyte till Tyskland skulle inte vara en så dum idé. 
 
Igår var jag en snabbis till Ikea då pappa hade jobbärenden mot stan så fick skjuts med honom. Köpte inget annat än ett ölstop, en dyna, en orkidé och ett doftljus, besvikelsen var stor då jag inte hittade några julpynt någonstans.... Får ta en sväng dit senare i november i hopp om lite julstuff. 
 
Har nu varit ledig för sjätte dagen från skolan, men imorgon åker jag tillbaka. Har endast skola från ons-fre denna vecka vilket är skönt. Dagen har gått åt till städning, ett varv till banken och så har jag packat första julgåvan! Fick sån julfiilis när jag satt på lite Michael Buble och packade i rött papper. 
 
Annars då? Har varit nedstämd hela oktober känns det som, träningsmotivationen som jag hittade i augusti är som bortblåst. Känns som jag fan inte har motivation till något. 
 
 
 
 
 
Brasseriet förra veckoslutet
 
Födelsedagsblommor
 
 Traditionell selfie före utgång